En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Evlerde, medarımaişetyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe halde yangın alanlarını ayrılma etmesi sinein kullanılmakta olan önemli kuruluşlar arasındadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında müstacel durumlarda tahliye süresini kısaltma işlemlevi gelir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu hatır arama edilmelidir. 

Kapının bedii strüktürsı ve gönül edilen aksesuarların kullanmaı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Her dakika özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir eşya, mobilya veya ayrıksı bir ket bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim Yangın Merdiveni Kapısı kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne hakikat panik pas kolu bulunmasıdır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati Yangın Çıkış Kapısı öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Yangın Kapısı Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu kapılar hariçya yakınlarında ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal edip, montaj ve onarma proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde alıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page